Stvaramo zajedno s
Vama.

Gradimo jake i trajne odnose s klijentima temeljene na povjerenju i odgovornosti.

NAŠA VIZIJA

Naša vizija.

Svoje usluge prilagođavamo specifičnim potrebama naših klijenata.

Jedna od naših temeljnih vrijednosti poticanje je kvalitetne komunikacije kako bismo osigurali da naše razumijevanje složenosti i suptilnosti projekta bude točno.

Lako smo dostupni u svako doba dana telefonskim putem ili putem e-maila.

Uvijek pristupamo svakom projektu s jasnim ciljem da izgradimo čvrst i dugoročan odnos s našim klijentima koji se temelji na povjerenju i odgovornosti.

Ukratko, posvećeni smo ponuditi našim klijentima vrhunske inženjerske usluge na svakom projektu, bez obzira na njihov opseg.

Naš zadatak.

Naš zadatak.

U DM birou ne ciljamo na “adekvatno” rješenje: uvijek težimo najboljem rješenju koje će odgovarati zahtjevima projekta u smislu proračuna, rasporeda, logistike i konačno, vizije našeg klijenta.

Primarno se bavimo izradom statičkog proračuna i radioničke dokumentacije čeličnih konstrukcija za razna industrijska i energetska postrojenja, proizvodne hale, vodotornjeve, silose, dimnjake, antenske stupove te javne i društvene građevine.

Naš zadatak je pružanje usluga vrhunske kvalitete za najzahtjevnija rješenja u čeličnim konstrukcijama te stvaranje novih dimenzija korištenjem najnovije softverske tehnologije. Predani smo ispunjavanju zahtjeva naših kupaca na njihovo najveće zadovoljstvo i osiguranju kontinuiranog partnerstva.

Koordinacija & BIM.

Naši se modeli lako mogu međusobno povezati s modelima arhitekta i drugih stručnjaka, omogućujući koordinaciju u stvarnom vremenu.

BIM je proces izrade projekata iz područja graditeljstva kroz izradu virtualnog trodimenzionalnog informacijskog modela građevine, sa snažnim naglaskom na suradnji svih sudionika u procesu projektiranja i sudionika u gradnji.

BIM proces, između ostalog, podrazumijeva izradu 3D informacijskog modela koji uz 3D geometriju sadrži i ostale podatke o građevnim elementima (debljina, gustoća, fizikalne karakteristike, pozicija itd).

Nakon što je faza izgradnje projekta dovršena, naš strukturni BIM model našim klijentima pruža potpuno ažurirani projekt. Korištenjem BIM sustava kreiranje tehničke dokumentacije je neusporedivo brže, točnije i ažurnije od klasičnog 2D crtanja.